Agenda

Hallo INO-zwemmers,

Ik zie dat het ledenaantal van onze vereniging behoorlijk toeneemt. Dit is super goed nieuws! Met name in de groepen 1 en 2 zie ik dit terug. Zit je in groep 1 of 2 en wil je naar een hogere en dus snellere groep? Dan mag je dit altijd een keer proberen. Laat het mij dan even weten.

Nu even de zwemtechniek. Ik zie steeds meer zwemmers die de juiste techniek hanteren en dat vind ik prachtig om te zien. Betere techniek geeft meer snelheid en ook plezier. Zwemmen is goed voor het menselijk lichaam, het zorgt ervoor dat het in de juiste conditie blijft. Je kunt tot op hoge leeftijd blijven zwemmen, dus houd het zo lang mogelijk vol. Veel plezier

Groetjes Marco.

Agenda november

3 nov. Zwemmen met de nadruk op benen
10 nov. 1e ONDERLINGE WEDSTRIJD
Voor iedereen die in 2008 of later is geboren begint de onderlinge wedstrijd om 17.00 uur en zal om ongeveer 18.00 uur zijn afgelopen.
Voor iedereen die in 2007 of eerder is geboren begint de onderlinge wedstrijd om 18.15 uur en zal om ongeveer 19.15 uur zijn afgelopen.
Je zwemt 3 slagen (school-, rug- en vrije slag) tegen je eigen leeftijdgenootjes. Aan het eind van het seizoen worden de clubkampioenen en medaillewinnaars tijdens de jaarvergadering bekend gemaakt. Iedereen ontvangt een diploma én een herinnering voor deelname aan deze wedstrijden

17 nov. Met de dobbelsteen voor de kleintjes, voor de groten een lekkere training.
24 nov. Waterpolo, maar ook ruimte voor lekker zwemmen

Agenda december

1 dec. Alle slagen doornemen.
8 dec. Zwemmen met de nadruk op armen
15 dec. Conditiezwemmen.
22 dec. Zwemparcourse
29 dec. De stoel, u weet wel. Gewoon leuk

Agenda januari

5 jan. De één zwemt, de ander niet.

Bijzondere data

“Voorlopige” data voor Onderlinge Wedstrijden.
Wil je graag een medaille of de wisselbeker winnen? Doe dan mee met de onderlinge wedstrijden van Zwemvereniging INO. Je zwemt tegen leeftijdgenootjes van onze zwemvereniging: de voorlopige data zijn zaterdag 10 november 2018 en zaterdag 6 april 2019.
Zet deze datums dus in je agenda!

INO Zwemfestijn: voorlopige datum Zaterdag 19 januari
Op 19 JANUARI 2019 vindt weer het jaarlijkse INO-Familie Zwemfestijn plaats. Dan organiseren wij een hele grote estafette met leuke spelletjes. Het is een familiefestijn, dus je ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s mogen ook allemaal mee doen! Je mag zelf een team samenstellen van maximaal 8 personen. Of je schrijft alleen of met iemand anders in, dan maken wij een leuk team voor jou/jullie. Binnenkort komen de inschrijfformulieren bij de poort te liggen, of stuur een mail naar Sharon Baaij ( info@zvino.nl.).

Schrijf je in ieder geval in voor 12 januari 2019, dan kunnen wij de teams samenstellen.