Agenda

Hallo INO-zwemmers,

We lopen alweer richting de zomervakantie, dus we hebben nog maar twee maanden om lekker te zwemmen voordat we 8 weken op zomerrust gaan. Let op: we gaan dus niet naar het buiten zwembad, maar blijven in de Waterhoorn trainen. De trainingen blijven op de tijden plaatsvinden zoals die nu ook gelden.

De komende twee maanden wil ik gebruiken om de conditie nog wat verder op te krikken. Zijn we er klaar voor? Dan zie ik jullie graag bij de trainingen.

Groetjes Marco.

Agenda mei

5 mei De rode draad.
12 mei Alle slagen nog even doornemen.
16 mei JAARVERGADERING VAN ONZE ZWEMVERENIGING: KOMT ALLEN!!!!!
locatie Honky Tonk te Zwaag. Aanvang: 19.30 uur. Tijdens deze vergadering worden de wisselbekers, medailles en diploma’s uitgereikt. Nadere informatie volgt.
19 mei Bootcamp, nog even er tegenaan.
26 mei De rode draad.

Agenda juni

2 jun Afstandzwemmen.
9 jun Nog even de techniek doornemen van de slagen.
16 jun Per 5 minuten.
23 jun Piramidezwemmen.
30 jun AFSLUITING ZWEMSEIZOEN.
Iedereen mag van 17.00 uur tot 19.00 uur lekker vrij zwemmen in het wedstrijdbad met of zonder spelmateriaal (Helaas geen vrij zwemmen in recreatiebad). Neem je ouders, broers en zussen of vriendjes en vriendinnetjes mee (zij moeten wel in het bezit zijn van een zwemdiploma). Van 19.00 tot 19.30 uur is het bad vrij (van spelmateriaal) om banen te zwemmen.

!!ZOMERVAKANTIE!!

Agenda september

1 sep. START NIEUW ZWEMSEIZOEN

Data 4-kamp in 2018 (hiervoor heb je je opgegeven en ontvang je een uitnodiging):

Zijn er INO-leden die dit nieuwe zwemseizoen willen ontdekken of wedstrijdzwemmen op recreatieve basis ook wat voor hen is? Geef je dan op voor de 4-kampwedstrijden! Je zwemt dan tegen leeftijdgenootjes van een andere vereniging. Je hoeft niet aan alle 4-kampwedstrijden deel te nemen. Geef je op bij de poortwacht of mail naar: info@zvino.nl

“Voorlopige” data voor Onderlinge Wedstrijden (wil je graag een medaille of de wisselbeker winnen, dan kan je hieraan deelnemen). Je zwemt tegen leeftijdgenootjes van onze vereniging.