Agenda

Hallo zwemmers,

Door de verscheidenheid aan trainingsonderwerpen zie ik dat de voorkeuren voor bepaalde trainingen uiteen lopen. Een groot aantal mensen vindt bijvoorbeeld de Bootcamp fantastisch, de ander vindt het te zwaar en gaat liever gewoon baantjes zwemmen.

Onze jongste groep wil zo veel als mogelijk worden afgewisseld met leuke spelletjes en wat minder zwemmen. Geen probleem, iedereen vindt zijn uitdaging. Ook zie ik over de hele linie dat men ontzettend fanatiek is en dat is voor mij een goede graadmeter. Tevens vind ik het fantastisch om te zien dat de techniek nog steeds vooruit gaat over de hele linie en dat is super om te zien. Laat mij weten als er wat moet worden aangepast in het schema, ik ben er voor jullie. Laat je horen.

Groetjes Marco.

Agenda maart

3 mrt. Pion zwemmen.
10 mrt. Elke baan een andere slag.
17 mrt. Armspieren trainen.
24 mrt. Beenspieren trainen.
31 mrt. Zwemmen met bal (redelijk zwaar). Groep 1 krijgt kleurzwemmen

Agenda april

7 apr. Tweede Onderlinge Wedstrijd.

De laatste kans om je zwemtijden te verbeteren en om in het bezit te komen van de wisselbeker. Voor iedereen die in 2007, 2008, 2009, 2010 of later is geboren begint de wedstrijd om 17.00 uur en zal om ongeveer 18.00 uur zijn afgelopen.
Voor iedereen die in 2006, 2005, 2004, 2003 of eerder is geboren begint de wedstrijd om 18.15 uur en zal om ongeveer 19.15 zijn afgelopen.
Je zwemt 3 slagen (school-, rug- en vrije slag) tegen je eigen leeftijdgenootjes. Aan het eind van het seizoen worden de clubkampioenen tijdens de jaarvergadering bekend gemaakt.

14 apr. De piramide aflopend.
14 apr. 2018 de laatste Vierkampwedstrijd in Schagen.

Je ontvangt een uitnodiging als je je hebt opgegeven voor 4-kamp zwemwedstrijden. Wil je ook eens een keer meedoen, geef je dan op bij de poortwacht of mail naar info@zvino.nl. 

21 apr. Trainingsschema wedstrijdzwemmen
28 apr. Tot 21

Agenda mei

5 mei. De rode draad.

Data 4-kamp in 2017 (hiervoor heb je je opgegeven en ontvang je een uitnodiging):
Zaterdag 14 april 2018 Aquarius, Schagen 15.15 uur inzwemmen

Zijn er INO-leden die dit nieuwe zwemseizoen willen ontdekken of wedstrijdzwemmen op recreatieve basis ook wat voor hen is? Geef je dan op voor de 4-kampwedstrijden! Je zwemt dan tegen leeftijdgenootjes van een andere vereniging. Je hoeft niet aan alle 4-kampwedstrijden deel te nemen. Geef je op bij de poortwacht of mail naar: info@zvino.nl

“Voorlopige” data voor Onderlinge Wedstrijden (wil je graag een medaille of de wisselbeker winnen, dan kan je hieraan deelnemen). Je zwemt tegen leeftijdgenootjes van onze vereniging.
7 april 2018