Agenda

Beste INO Zwemmers,

Gelukkig, we zijn weer begonnen met zwemmen en dat ging ontzettend goed voor de eerste keer, ondanks de kleine beperkingen die ons zijn opgelegd door het Corona-virus. Zoals we het nu doen in het zwembad, is dat denk ik hartstikke veilig, want er is ruimte genoeg voor iedereen in het water.

IN DE ZOMERVAKANTIE DOORGAAN MET ZWEMMEN, dit als compensatie voor de gemiste trainingen. De laatste tijd heeft het bestuur trouwens ook veel tijd besteed om een protocol op te stellen zodat we weer snel konden starten met het zwemmen, super.

Ik heb tijdens de eerste training gezien dat 10 weken niet zwemmen niet goed is voor de conditie, maar ook niet goed voor de techniek en dat is natuurlijk goed te verklaren. Ik ga dus proberen jullie weer op niveau te krijgen, want dat was best goed te noemen. De eerste training ging vrij tam, maar daar zal de aankomende weken wel verandering in komen, dus maak je borst maar nat. Blijft natuurlijk voorop staan dat je je eigen tempo bepaald, maar de mensen die weer fanatiek aan de gang willen, die worden op hun wenken bediend.

Groetjes Marco.

Agenda juni

6 juni           Lekker zwemmen en techniek opfrissen
13 juni         Piramide zwemmen van licht naar zwaar
20 juni         De rode draad
27 juni         Bootcamp

Agenda juli

4 juli            Nadruk op armen trainen
11 juli          Nadruk op benen trainen
18 juli          1 sprint, 1 rust, 2 sprint 1 rust, 3 sprint 1 rust, 4 sprint 1 rust. (pittige training)
25 juli          Wedstrijdschema

Agenda Augustus

1 augustus    Alle slagen komen aan bod