Agenda

Hallo INO-zwemmers,

Hebben jullie er ook zin in om weer lekker te gaan zwemmen? Ik in ieder geval wel. Wat gaan we doen dit jaar? Vanaf groep 1 gaan we lekker zwemmen en een klein beetje spelen. De overige groepen kunnen een gevarieerd programma verwachten. Wat is mijn speerpunt dit jaar: de (verdere) verbetering van de zwemtechniek en daar beginnen we 9 september al mee. Mijn streven is om jullie op een nog hoger niveau te krijgen voor degene die dat willen. Ik wens jullie veel conditie toe J.

Groetjes Marco

Agenda september 

2 sept. Alle slagen doornemen, weer lekker beginnen!
9 sept Techniek van de schoolslag met keerpunt.
16 sept Wisselslagpiramide (pittige training).
23 sept. Zwemmen met flippers.
30 sept. Rugcrawl (op techniek) met keerpunt.

Agenda oktober

7 okt. Afstand zwemmen (hoeveel meter zwem ik in 20 minuten?)
14 okt. Bootcamp.
15 okt. 4-kampwedstrijd in Noord-Scharwoude.
Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging als je je voor 4-kampzwemwedstrijden hebt opgegeven.
21 okt. Piramide zwemmen van hoog naar laag.
28 okt. JIJ mag het zeggen.

Agenda november

4 nov. 1e ONDERLINGE WEDSTRIJD
Voor iedereen die in 2007 of later is geboren begint de onderlinge wedstrijd om 17.00 uur en zal om ongeveer 18.00 uur zijn afgelopen.
Voor iedereen die in 2006 of eerder is geboren begint de onderlinge wedstrijd om 18.15 uur en zal om ongeveer 19.15 uur zijn afgelopen.
Je zwemt 3 slagen (school-, rug- en vrije slag) tegen je eigen leeftijdgenootjes. Aan het eind van het seizoen worden de clubkampioenen tijdens de jaarvergadering bekend gemaakt.

Data 4-kamp in 2017 (hiervoor heb je je opgegeven en ontvang je een uitnodiging):
Zo. 15 oktober 2017 De Reuring, Noord-Scharwoude 15.45 inzwemmen/16.15 aanvang
Za. 9 december 2017 INO, Hoorn 17.00 inzwemmen/17.30 aanvang

Zijn er INO-leden die dit nieuwe zwemseizoen willen ontdekken of wedstrijdzwemmen op recreatieve basis ook wat voor hen is? Geef je dan op voor de 4-kampwedstrijden! Je zwemt dan tegen leeftijdgenootjes van een andere vereniging. Je hoeft niet aan alle 4-kampwedstrijden deel te nemen. Geef je op bij de poortwacht of mail naar: info@zvino.nl

“Voorlopige” data voor Onderlinge Wedstrijden (wil je graag een medaille of de wisselbeker winnen, dan kan je hieraan deelnemen). Je zwemt tegen leeftijdgenootjes van onze vereniging.
4 november 2017
7 april 2018