Agenda

Hallo INO-zwemmers,

Natuurlijk de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en dat we maar veel mogen zwemmen. Even terugblikken naar 2017. Afgelopen jaar was mijn speerpunt het verbeteren van de techniek van onze zwemmers en ik denk dat we op de goede weg zijn. Ik zie in elke groep fanatieke zwemmers die de aanwijzingen opvolgen en goede resultaten behalen, prachtig om te zien. Voor 2018 heb ik een slogan bedacht: “Pak het water” (de zwemmers weten wat ik bedoel). De beenspieren wil ik dit jaar ook wat meer aanpakken, want daar valt ook heel wat te verbeteren.

Ik hoor ook graag jullie aanvullingen en ideeën. Ik heb er in ieder geval weer enorm veel zin in om de trainingen te verzorgen. Ik zie jullie bij de trainingen

Groetjes Marco

Agenda januari

6 jan. De één zwemt, de ander niet (die rust even uit met watertrappelen J)
13 jan. De piramide van zwaar naar licht.
20 jan. INO FAMILIE ZWEMFESTIJN. Geef je tijdig op bij de poortwacht.
27 jan. Wisselparcours

Agenda februari

3 feb. Rode draad “borstcrawl”
4 feb. Vierkampwedstrijd in Hippolytushoef.
Je ontvangt een uitnodiging als je je hebt opgegeven voor 4-kamp zwemwedstrijden
10 feb. Langzaam-snel-langzaam/snel-langzaam-snel
17 feb. Shuttle-swim
24 feb. Bootcamp

Agenda maart

3 mrt. Pion zwemmen.

INO Familie Zwemfestijn 2018
Het jaarlijkse INO-Familie Zwemfestijn plaats. Dan organiseren wij een hele grote estafette met leuke spelletjes. Het is een familiefestijn, dus je ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s mogen ook allemaal mee doen! Je mag zelf een team samenstellen van maximaal 8 personen. Of je schrijft alleen of met iemand anders in, dan maken wij een leuk team voor jou/jullie. Binnenkort komen de inschrijfformulieren bij de poort te liggen, of stuur een mail naar Sharon Baaij ( info@zvino.nl.). Schrijf je in ieder geval in voor 13 januari 2018, dan kunnen wij de teams alvast samenstellen.

Data 4-kamp in 2017 (hiervoor heb je je opgegeven en ontvang je een uitnodiging):
Zondag 4 februari 2018 Normerven, Hippolytushoef 13.30 uur inzwemmen
Zaterdag 14 april 2018 Aquarius, Schagen 15.15 uur inzwemmen

Zijn er INO-leden die dit nieuwe zwemseizoen willen ontdekken of wedstrijdzwemmen op recreatieve basis ook wat voor hen is? Geef je dan op voor de 4-kampwedstrijden! Je zwemt dan tegen leeftijdgenootjes van een andere vereniging. Je hoeft niet aan alle 4-kampwedstrijden deel te nemen. Geef je op bij de poortwacht of mail naar: info@zvino.nl

“Voorlopige” data voor Onderlinge Wedstrijden (wil je graag een medaille of de wisselbeker winnen, dan kan je hieraan deelnemen). Je zwemt tegen leeftijdgenootjes van onze vereniging.
7 april 2018