Agenda

Hallo INO-zwemmers,

Ik vind het fantastisch dat ik mijn passie voor het zwemmen aan jullie INO-zwemmers mag overbrengen. Ik zie ook lekker veel fanatieke zwemmers en dat doet mij goed. Natuurlijk heb ik ook veel respect voor de mensen die gewoon lekker komen zwemmen omdat ze willen bewegen, prima. Eigenlijk heeft INO voor iedereen wel een plekje. Toch wil ik 11 november even aanhalen, want dan ga ik de borstcrawltechniek behandelen met tips die ervoor zorgen dat men nog sneller kan gaan zwemmen. Nieuwsgierig? Gewoon komen!!

Groetjes Marco

Agenda oktober

28 okt. JIJ mag het zeggen.

Agenda november

4 nov. 1e ONDERLINGE WEDSTRIJD
Voor iedereen die in 2007 of later is geboren begint de onderlinge wedstrijd om 17.00 uur en zal om ongeveer 18.00 uur zijn afgelopen.
Voor iedereen die in 2006 of eerder is geboren begint de onderlinge wedstrijd om 18.15 uur en zal om ongeveer 19.15 uur zijn afgelopen.
Je zwemt 3 slagen (school-, rug- en vrije slag) tegen je eigen leeftijdgenootjes. Aan het eind van het seizoen worden de clubkampioenen tijdens de jaarvergadering bekend gemaakt.

11 nov. Belangrijke les, techniek van de borstcrawl, mis het niet.
19 nov. Met de dobbelsteen voor de kleintjes, voor de groten, we gaan gewoon meters maken.
25 nov. Zwem je rot met vragen

Agenda december

2 dec. Alle slagen doornemen.
9 dec. VIERKAMP BIJ INO.
GEEF JE OP!!! voor deelname aan de 4-kamp, dan ontvang je voor deze wedstrijd een uitnodiging. LET OP: GEEN TRAINING OP DEZE DAG.
16 dec. Conditiezwemmen.
23 dec. Zwemparcourse.
30 dec. De stoel, u weet wel. Gewoon leuk.

Agenda januari

6 jan. De één zwemt, de ander niet.

20 jan. INO Familie Zwemfestijn 2018
Het jaarlijkse INO-Familie Zwemfestijn plaats. Dan organiseren wij een hele grote estafette met leuke spelletjes. Het is een familiefestijn, dus je ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s mogen ook allemaal mee doen! Je mag zelf een team samenstellen van maximaal 8 personen. Of je schrijft alleen of met iemand anders in, dan maken wij een leuk team voor jou/jullie. Binnenkort komen de inschrijfformulieren bij de poort te liggen, of stuur een mail naar Sharon Baaij ( info@zvino.nl.). Schrijf je in ieder geval in voor 13 januari 2018, dan kunnen wij de teams alvast samenstellen.

Data 4-kamp in 2017 (hiervoor heb je je opgegeven en ontvang je een uitnodiging):
Zo. 15 oktober 2017 De Reuring, Noord-Scharwoude 15.45 inzwemmen/16.15 aanvang
Za. 9 december 2017 INO, Hoorn 17.00 inzwemmen/17.30 aanvang

Zijn er INO-leden die dit nieuwe zwemseizoen willen ontdekken of wedstrijdzwemmen op recreatieve basis ook wat voor hen is? Geef je dan op voor de 4-kampwedstrijden! Je zwemt dan tegen leeftijdgenootjes van een andere vereniging. Je hoeft niet aan alle 4-kampwedstrijden deel te nemen. Geef je op bij de poortwacht of mail naar: info@zvino.nl

“Voorlopige” data voor Onderlinge Wedstrijden (wil je graag een medaille of de wisselbeker winnen, dan kan je hieraan deelnemen). Je zwemt tegen leeftijdgenootjes van onze vereniging.
4 november 2017
7 april 2018