Agenda

Beste INO Zwemmers,

Een aantal vrijwillige zwemmers wil het jaar afsluiten met een filmavond (middag voor de kleintjes) en dat is natuurlijk harstikke leuk. Wat voor film het gaat worden is een verrassing, we zijn benieuwd.

Op dit moment ben ik bijna op de helft van mijn opleiding Zwemtrainer niveau 3 en die volg ik bij CatchM-academy in Hoofddorp. Veel theorie en af en toe mag ik een topteam training geven, hartstikke leuk, maar ook veel studeerwerk. Het afgelopen jaar zijn onze trainingen best uitdagend opgebouwd en daar ben ik mij van bewust. Ik zie ook dat het mensen motiveert, maar het kan ook zijn dat sommigen het zwaar vinden. Natuurlijk mag je je eigen tempo blijven zwemmen, zwemmen moet leuk (en gezond) zijn. Trainingen probeer ik zo op te bouwen dat zoveel mogelijk aan bod komt. Techniek, daar blijf ik altijd bovenop zitten, want een goede techniek is de helft van het plezier van zwemmen. Veel plezier 

Groetjes Marco.

Agenda november

2 nov. Zwemmen met de nadruk op benen
9 nov. Rugcrawl (op techniek) met keerpunt.
16 nov. Zwemmen met flippers/zoomers + tips voor de eerste onderlinge wedstrijd.
23 nov. 1e ONDERLINGE WEDSTRIJD (training vervalt)

Voor iedereen die in 2009 of later (2010, 2011, 2012 etc.) is geboren begint de onderlinge wedstrijd om 17.00 uur en zal om ongeveer 18.00 uur zijn afgelopen. 
Voor iedereen die in 2008 of eerder (2007, 2006, 2005 etc.) is geboren begint de onderlinge wedstrijd om 18.15 uur en zal om ongeveer 19.15 uur zijn afgelopen.
Je zwemt 3 slagen (school-, rug- en vrije slag) tegen je eigen leeftijdgenootjes. Aan het eind van het seizoen worden de clubkampioenen en medaillewinnaars tijdens de jaarvergadering bekend gemaakt. Iedereen ontvangt een diploma én een herinnering voor deelname aan deze wedstrijden.

30 nov. 1 sprint, 1 rust, 2 sprint, 1 rust, 3 sprint, 1 rust, 4 sprint, 1 rust.

Agenda december

7 dec. Estafette.
14 dec. Rode draad.
21 dec. Wisselparcours.
28 dec. Wisselpiramide (pittige training).

Agenda januari

4 jan. De één zwemt, de ander niet. (die rust even uit met watertrappelen)


Voor in de agenda

“Voorlopige” data voor Onderlinge Wedstrijden.
Wil je graag een medaille of de wisselbeker winnen, dan kan je hieraan deelnemen. Je zwemt tegen leeftijdgenootjes van onze vereniging: 23 november 2019 en 28 maart 2020

Het INO Familiezwemfestijn
Op 18 JANUARI 2020 vindt weer het jaarlijkse Familie Zwemfestijn plaats. Dan organiseren wij een hele grote estafette met leuke spelletjes. Het is een familiefestijn, dus je ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s mogen ook allemaal mee doen! (natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes). Stel zelf een team samen van maximaal 8 personen. Of je schrijft alleen of met iemand anders in, dan maken wij een leuk team voor jou/jullie. Binnenkort komen de inschrijfformulieren bij de poort te liggen, of stuur een mail naar Sharon Baaij ( info@zvino.nl.). Schrijf je in ieder geval in voor 11 januari 2020, dan kunnen wij de teams alvast samenstellen. Let op: Wees op tijd met inschrijven, want VOL IS VOL!!!