Agenda

Hallo INO-zwemmers,

Jemig, wat is er weer goed en snel gezwommen tijdens de onderlinge wedstrijden. Ook het meedoen door nieuwe leden is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Complimenten hoor. Velen hebben reeds kennis kunnen maken met onze nieuwe trainster Lieke. Zij ondersteund mij in de eerste drie groepen en daar ben ik heel blij mee. We zien dat er in de laatste groep veel mensen zwemmen (soms meer dan 30), het is dus van belang dat u een baan opzoekt die zo veel mogelijk bij uw zwemsnelheid past. Heb begrip voor elkaar. Voor de rest gaan we er weer keihard tegenaan, ook blijft de techniek hoog in het vaandel staan. Lekker zwemmen J

Groetjes,

Trainers Marco en Lieke.

Agenda november

5 november     Zwemmen met de nadruk op benen.
13 november    Piramide Wissel
19 november    Zwemmen met flippers
23 november JAARVERGADERING AANVANG 19:30

IN JEUGDGEBOUW “HONKY TONK”

BANGAERDE 1-2, 1689 BH  ZWAAG,

26 november Centraal staat techniek schoolslag

Agenda december

3 december    1 sprint, 1 rust, 2 sprint, 1 rust, 3 sprint, 1 rust, 4 sprint, 1 rust.
10 december    HIIT
17 december    Wisselparcours.
24 december    KERSTAVOND  (geen training)
31 december    OUDJAARSAVOND (geen training)

Agenda januari

7 januari    Eentje zwemt, andere even niet.
14 januari    Shuttle Swim
21 januari    FAMILIE ZWEMFESTIJN.

Op 21 JANUARI 2023  vindt het jaarlijkse Familie Zwemfestijn plaats. Dan organiseren wij een hele grote estafette met leuke spelletjes. Het is een familiefestijn, dus je broer of zus en ouders mogen ook mee doen. Stel zelf een team samen van maximaal 10 personen. Of je schrijft je alleen of met iemand anders in, dan maken wij een leuk team voor jou/jullie. Binnenkort komen de inschrijfformulieren bij de poort te liggen, of stuur een mail naar Sharon Baaij (info@zvino.nl). Schrijf je in ieder geval in voor 14 januari 2023, dan kunnen wij de teams alvast samenstellen.

Let op:  Er kunnen maximaal 12 teams deelnemen aan dit zwemfestijn! Dus wees op tijd met inschrijven, want VOL IS VOL!!!

(onder voorbehoud)Voor in de agenda:

21 januari 2023    INO Zwemfestijn