Agenda

Beste INO-zwemmers,

Onze zwemvereniging groeit behoorlijk de laatste tijd. Voor mij misschien een goede graadmeter dat de programma’s goed worden ontvangen. Ook het aantal mensen dat van een half uur overgaat tot een uur zwemmen groeit behoorlijk. Nadeel is dat het daardoor druk kan zijn in de banen. Nog een nadeel is, dat we bijvoorbeeld te weinig zwemvliezen hebben en dat we moeilijk nog met flippers kunnen werken. Ik heb al wel een aantal zoomers mogen introduceren en dat werd positief ontvangen.

Groep 4 is eigenlijk vol, want als iedereen komt die zou moeten komen, dan zitten we met meer dan 30 personen in het bad. Mochten er mensen naar groep 3 of 5 willen, (dan krijg je hetzelfde programma) daar is het een stukje rustiger (nog). Veel zwemplezier.

Groetjes Marco

Agenda maart

2 mrt. Pion zwemmen.
9 mrt. Wat meer wisselende slagen.
16 mrt. Iets meer met de nadruk op Armspieren
23 mrt. Zwemmen met bal (redelijk zwaar). Groep 1 krijgt kleurzwemmen.
30 mrt. Iets meer met de nadruk op beenspieren

Agenda april

6 apr. De piramide aflopend.
13 apr. 2E ONDERLINGE WEDSTRIJD.

De laatste kans om je zwemtijden te verbeteren en om in het bezit te komen van de wisselbeker.
Voor iedereen die in 2008, 2009, 2010 of later is geboren begint de wedstrijd om 17.00 uur en zal om ongeveer 18.00 uur zijn afgelopen.
Voor iedereen die in 2007, 2006, 2005, 2004, 2003 of eerder is geboren begint de wedstrijd om 18.15 uur en zal om ongeveer 19.15 zijn afgelopen.
Je zwemt 3 slagen (school-, rug- en vrije slag) tegen je eigen leeftijdgenootjes. Aan het eind van het seizoen worden de clubkampioenen tijdens de jaarvergadering bekend gemaakt.

20 apr. Trainingsschema wedstrijdzwemmen
27 apr. GEEN TRAINING IVM KONINGSDAG

Agenda mei

4 mei De rode draad.

Bijzondere data

“Voorlopige” data voor Onderlinge Wedstrijden.
Wil je graag een medaille of de wisselbeker winnen? Doe dan mee met de onderlinge wedstrijden van Zwemvereniging INO. Je zwemt tegen leeftijdgenootjes van onze zwemvereniging:
de voorlopige data zijn zaterdag 10 november 2018 en zaterdag 13 april 2019.
Zet deze datums dus in je agenda!