Agenda

Hierbij ontvang je de laatste zwemagenda voordat de zomervakantie begint. Nog even een moment om een aantal zaken onder de aandacht bij jou te brengen.

Ten eerste zijn wij nog steeds op zoek naar een nieuwe secretaris voor onze mooie zwemvereniging. De secretaris verzorgt tijdens de 6 bestuursvergaderingen de agenda en stelt achteraf de notulen op. De vragen die binnen komen in de info mailbox en op de mobiele telefoon worden in eerste instantie door de secretaris opgepakt. Natuurlijk staan de andere bestuursleden je ook bij met raad en daad. Gemiddeld per maand kost het maximaal 4 uur van je vrije tijd :). Heb jij interesse en wil je een keer meekijken wat het inhoud? geef je op via info@zvino.nl.

Tevens hebben we goed nieuws te melden. Onze vereniging mag weer deelnemen aan de stemcampagne Rabo ClubSupport 2024. Van 2 t/m 24 september kunnen leden van Rabobank stemmen op onze vereniging. Natuurlijk gaan wij dit nog ruim van te voren ook weer aan je communiceren.

Dan rest ons op dit moment niets anders dan nog een hele mooie juli maand met de nog een mooi aantal zwemtrainingen te wensen. De gehele maand augustus zwemmen wij niet. Op dinsdag 3 september starten we de training voor de dinsdagavond zwemmers. Op zaterdag 7 september hervatten we de zaterdag zwemtrainingen weer. Wij wensen iedereen een hele goede en fijne zomervakantie. Hopelijk wordt het qua weer ook zomers.

Agenda juli

6  Juli HIIT
13 Juli 1 sprint, 1 rust, 2 sprint, 1rust, 3 sprint, 1 rust, 4 sprint, 1 rust (pittige training)
20 Juli Wedstrijdtrainingsschema
27 Juli Laatste zweet eruit persen

Agenda augustus

De hele maand augustus is er geen training i.v.m. vakantie.

Agenda september

3 September  1ste dinsdag training na de zomervakantie
7 September  1ste zaterdag training na de zomervakantie