Agenda

Hey zwemmers,

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat ik jullie weer kan uitdagen om lekker te komen zwemmen. Wat mij opvalt is dat de zwemmers al fanatieker worden en er ook meer mensen zijn die een uur gaan zwemmen in plaats van een half uur. Ikzelf als fanatieke zwemmer vind dat alleen maar leuk. Ik neem aan dat de aangeboden zwemprogramma’s goed worden ontvangen, maar ik sta natuurlijk altijd open voor kritiek. Het spelprogramma voor groep 1, en een klein beetje voor groep twee, houden we er natuurlijk in. De groepen 3, 4 en 5 die kunnen dit jaar weer aan de bak, want ik denk dat ik weer uitdagende trainingen in het vooruitzicht heb staan. In februari staan de shuttle-swim en de bootcamp weer op het programma, dus maak je borst maar nat. Dit jaar wil ik, als dat kan, ook de zoomers (korte zwemvliezen) bij INO gaan introduceren. Veel mensen zegt dat niets, maar in de wedstrijdsport gebruikt men deze vaak bij trainingen. Veel zwemplezier. Groetjes Marco

Agenda januari

5 jan. De één zwemt, de ander niet (die rust even uit met watertrappelen )
12 jan. De piramide van zwaar naar licht.
19 jan. INO FAMILIE ZWEMFESTIJN. Geef je tijdig op bij de poortwacht.
26 jan. Gevarieerd afstand zwemmen en tijd voor zwemanalyse.

Agenda februari

2 feb. Rode draad “borstcrawl”
9 feb. Langzaam-snel-langzaam/snel-langzaam-snel
16 feb. Shuttle-swim
23 feb. Bootcamp

Agenda maart

2 mrt. Pion zwemmen.

Bijzondere data

“Voorlopige” data voor Onderlinge Wedstrijden.
Wil je graag een medaille of de wisselbeker winnen? Doe dan mee met de onderlinge wedstrijden van Zwemvereniging INO. Je zwemt tegen leeftijdgenootjes van onze zwemvereniging: de voorlopige data zijn zaterdag 10 november 2018 en zaterdag 6 april 2019.
Zet deze datums dus in je agenda!

INO Zwemfestijn: voorlopige datum Zaterdag 19 januari
Op 19 JANUARI 2019 vindt weer het jaarlijkse INO-Familie Zwemfestijn plaats. Dan organiseren wij een hele grote estafette met leuke spelletjes. Het is een familiefestijn, dus je ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s mogen ook allemaal mee doen! Je mag zelf een team samenstellen van maximaal 8 personen. Of je schrijft alleen of met iemand anders in, dan maken wij een leuk team voor jou/jullie. Binnenkort komen de inschrijfformulieren bij de poort te liggen, of stuur een mail naar Sharon Baaij ( info@zvino.nl).

Schrijf je in ieder geval in voor 12 januari 2019, dan kunnen wij de teams samenstellen.