Sponsoring

Zwemvereniging INO ontvangt op verschillende manieren geld om de clubkas en daarmee de vereniging gezond te houden. Onderstaand hebben wij de doorlopende spaaracties weergegeven. Heb je vragen of opmerkingen over sponsoring of wil je zelf een bijdrage doen aan de vereniging. Neem dan contact op via penningmeester@zvino.nl.


Klant-is-Koning kaart bij Vomar

Spek eenvoudig én geheel kosteloos onze clubkas door boodschappen te doen bij Vomar: dit kan nu heel eenvoudig met Club is Koning. Meld je aan via onderstaande stappen en spaar mee!

  1. Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar.
  2. Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: INHO2021
  3. Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee!
  4. Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze club.

Kortom, het is in een mum van tijd geregeld en kost jou helemaal niets extra. Koppel dus snel je kaart en spek onze clubkas! Kijk voor meer informatie over clubsparen op www.vomar.nl/cik.


SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Zwemvereniging INO, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en INO ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar INO.

Wil je INO ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van onze vereniging. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de gewenste webwinkel.

Hoe werkt het?
Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. Van deze commissie wordt een gedeelte op de bankrekening van de vereniging gestort.

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert INO hier direct van! Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert INO niets op.


Grote clubactie

De afgelopen jaren doen wij als vereniging ook mee aan de Grote Clubactie. We willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Hierbij kunnen we voor de training  zwemparachutes en andere trainingsmaterialen aanschaffen.

Verkoopboekje met QR-code
Onze leden verkopen via het verkoopboekje of hun persoonlijke pagina loten. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

 

Rabo ClubSupport

Ook via de Rabobank kan er op Zwemvereniging INO gestemd worden. Stemmen kan via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag.