Agenda

Beste Zwemmer,

Het voorjaar is echt begonnen! de eerste echte warme dagen hebben we achter de rug. Tijd om nu natuurlijk te werken aan een nog betere conditie en zwemtechniek om de show te stelen tijdens de zomervakantie over een paar maanden. Onze trainers hebben weer een mooi programma voor de zaterdagen op papier gezet.

In de eerdere nieuwsbrief hebben wij aangegeven dat wij als bestuur op zoek zijn naar een nieuwe secretaris. Hierbij doen wij nogmaals een oproep. Ben jij de geschikte kandidaat als eerste aanspreekpunt van de zwemvereniging?

De secretaris verzorgt tijdens de 6 bestuursvergaderingen de agenda en stelt achteraf de notulen op. De vragen die binnen komen in de info mailbox en op de mobiele telefoon worden in eerste instantie door de secretaris opgepakt. Natuurlijk staan de andere bestuursleden je ook bij met raad en daad. Gemiddeld per maand kost het 4 uur van je vrije tijd :).

Wil jij in het bestuur, heb je vragen of wil je een keer meekijken tijdens een bestuursvergadering? Stel je vragen aan de poort tijdens de training of via info@zvino.nl.

Agenda Mei

4

mei Wisselparcours
11 mei

Lekker schema

18

mei

Wisselslag

25 mei

Rode draad

Agenda Juni

1

juni HIIT

8

juni Lekker schema

15

juni

Piramide zwemmen van licht naar zwaar

22 juni

Bootcamp MET VEEL ZWEMMEN

29 juni

Piramide UPHILL